Stukken beter, overtuigender en mooier

Wie schrijft of teksten publiceert en de kwaliteit van die geschreven stukken wil verbeteren, is hier aan het goede adres. Scripta melius bestaat ruim twintig jaar waarin eigenaar Klazien de Vries opdrachten uitvoerde voor uiteenlopende organisaties, zoals de overheid, opleidingsinstituten, musea, universiteiten en individuele wetenschappers.

Dit tekstbureau is gespecialiseerd in tekst- en eindredactie. Door in overleg met de schrijver(s) hun eigen teksten kritisch onder de loep te nemen, zou je kunnen stellen dat zo’n intensief redactietraject fungeert als een schrijftraining op maat.

Het logo van tekstbureau Scripta melius visualiseert het proces van schrijf- tot drukwerk. In dit proces is de auteur uiteraard de belangrijkste persoon; datgene wat hij of zij wil overbrengen – de tekst – moet de meeste aandacht krijgen.

Als de tekst niet mooi, overtuigend en correct is, kan zelfs de mooiste lay-out dat niet verhullen. Redactie is geen luxe, maar een belangrijke fase in het proces van schrijven tot publicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *